.

 

Evenementenburo

Het ene evenement is het andere niet.


 

......Heel belangrijk......

 

Lees eerst: draaiboek maken (zie linkerkolom)

en dan pas nadenken wat je wil en kan.

 

Het kan een groot evenement zijn, met als doelgroep veel bezoekers.Het kan een klein evenement zijn voor een kleinere groep liefhebbers.

 

Voorkom mogelijke problemen met een negatief effect op uw evenement en misschien ook wel op de uitstraling van de gemeente waar uw evenement zal plaatsvinden. 

 

U wilt een succesvol evenement?Geef de organisatie van uw evenement uit handen aan ons Organisatieburo.Ons Organisatieburo heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van evenementen.

 

Om het gewenste eindresultaat voor uw evenement te behalen, is het vanaf de eerste bespreking bij ons in goede handen.Wij zorgen (indien u dit wenst) voor alles wat er bij een evenement komt kijken,zoals de benodigde vergunningen-aanvraag, inhuur van artiesten en materialen,de gewenste catering, beeld- en geluidregistratie, publiciteit en sponsoring.Als u het wenst, nemen wij u letterlijk alles uit handen.Wilt u graag nauw bestrokken blijven tijdens de voorbereidingen?Ook dat kan. Samen met u zetten we de noodzakelijke stappen naar een succesvol evenement.

 

Wij beschikken over goede relaties op velerlei gebied.U hebt al organisaties uitgezocht? Geen probleem.In goede samenwerking zorgen wij voor het gewenste kwaliteitsniveau. óók voor de organisatie van uw evenement.

 

Uiteraard wordt ná elk evenement een evaluatie gehouden, die wij graag samen met u doornemen.

 

Heel belangrijk: zie ook het maken van een draaiboek, klik in linker kolom.

 

..

 ..
...
Jan Peukensweg 11    6343 PR Klimmen    Weustenrade 
   045-5753776    06-22468873